Поръчка

Поръчка

ОПЦИЯ ,,БЪРЗА ПОРЪЧКА'' ИЗБУТВА ВАШАТА ПОРЪЧКА ПРЕДИ ДРУГИТЕ.

 

Поръчки, направени до 12:00 часа в работен ден, се обслужват в рамките на същия ден.

Поръчки, направени след 12:00 часа, се обработват на следващия работен ден.

Поръчките, направени през почивните дни (събота и неделя), както и на официални празници, се обработват в първия работен ден.

След като направите поръчката си в Електронна книжарница „Чаптър“, на Вашия имейл ще бъде изпратено съобщение. Доставките се извършват от куриерска фирма „Спиди“ или „Еконт'' – до посочения от Вас адрес.

 

При поръчка над 79 лв. доставката е БЕЗПЛАТНА до офис на СПИДИ.

Доставката се извършва в срок от 1-3 работни дни.

До офис на Спиди​ - 4.40лв

До офис на Еконт - 10лв

При доставка до адрес стойноста на доставката е 10.00лв.

Безплатната доставка НЕ ВАЖИ за населени места БЕЗ ФИЗИЧЕСКИ офис на Спиди.

При доставка в населени места без физически офиси на Еконт или Спиди, цената варира между 8 - 12 лв 

Условия за предварителна поръчка

 

Потребителят може да направи предварителна поръчка на книга, която се очаква да излезе на пазара и съществува като предстоящо заглавие в Електронна книжарница „Чаптър“. Обработката на поръчката се извършва след тиражирането на заглавието на пазара в стандартните ни срокове за доставка. Тиражирането на всяко заглавие зависи от конкретния издател и Електронна книжарница „Чаптър“ не се ангажира с посочването на точна дата.

 

www.chaper.bg не носи отговорност, ако издателят производител промени цената на предстоящата книга в момента преди тиражирането й. Ако това се случи, Електронна книжарница „Чаптър“ веднага ще отрази промяната на страницата си. В такъв случай Потребителят може да се откаже от поръчката си, като предварително предупреди за това консултантите от Електронна книжарница „Чаптър“ на имейл адрес: info@chapter.bg. В противен случай поръчката ще бъде обслужена с актуалните цени на новоиздадената книга.