Откритието
Продуктът (Откритието) е добавен в кошницата.
Откритието

Откритието

Рейтинг:
Издател: Бард
Корици: Меки
Брой страници: 328
Език: български
ISBN: 9786190301257
-
1
+
19,99 лв.
+
Добави в кошницата
+
Сподели:
Описание
Коментари
0
Добави коментар
Описание
 
 
Нови постижения в имунотерапията за борба с рака и други сериозни заболявания.
Чарлс Грейбър, автор на бестселъри, разказва за удивителното научно откритие на кода, отключващ човешката имунна система да се бори срещу рака и дори да го лекува, предадена чрез интервюта с получилите през 2018 година Нобелова награда за медицина, Джеймс П. Алисън и Тасуку Хонджо.
Десетилетия наред учените се опитвали да разгадаят една от най-заплетените мистерии в медицината: защо нашата имунна система не разпознава и не побеждава рака, както прави с други заболявания, като обикновената настинка?

Съвсем наскоро учените открили, че отговорът се крие в серия от трикове, които ракът прилага, за да изключи нормалния имунен отговор, и се научили как да ги прекратяват. Така стигнали до определяния от мнозина "пенецилинов момент", революционно откритие в нашето разбиране за рака и начините за неговото елиминиране.

Основополагаща, приковаваща, майсторски разказана. "Откритието" е история за преобразяващи научни открития, които освобождават естествената ни способност да разпознаваме и побеждаваме рака, разказана от бойците на първа линия - пациенти, лекари и онко-имунотерапевти.
"Велика книга. Задължително четиво!"
Д.м.н. доктор Джеймс Л. Гъли, директор на Медицинската онкологична служба към НОИ
Нобелова награда по физиология и медицина за 2018 година.

Продукти от същата категория

Откритието

Автор: Чарлс Грейбър
Издател: Бард
Жанр: Медицина
19,99 лв.

Откритието

Описание     Нови постижения в имунотерапията за борба с рака и други сериозни заболявания. Чарлс Грейбър, автор на бестсе...
Автор: Чарлс Грейбър
Издател: Бард
Жанр: Медицина
19,99 лв.
+
+